Dream Catcher

Dream Catcher är ett live spel skapat av Evolution Gaming. Spelet är i form av ett stort lyckohjul där du kan vinna genom att hjulet stannar på det nummer du har satsat på. Dream Catcher var det första live spelet i form av ett lyckohjul på marknaden och det har visat sig vara väldigt populärt bland spelarna. Du behöver ingen erfarenhet av spelet utan det är helt baserat på tur.

Spelets uppbyggnad

Dream Catcher är som sagt ett lyckohjul och det står på marken med en live dealer ståendes bredvid. Spelet är uppdelat i olika fält som är numrerade med siffrorna 1, 2, 5, 10, 20 och 40, ju högre siffra desto färre fält finns det av den. Det finns också två fält med multiplikatorer, x2 och x7, som kan höja vinsterna en hel del. De olika fälten har olika färger så det är enkelt att hålla koll på vilka fält som representerar den siffra som du har valt.

Hur du spelar Dream Catcher

Att spela Dream Catcher är enkelt, det handlar i princip endast om att lägga din insats och sedan hoppas på tur. Den siffra du satsar på är vad din insats multipliceras med om du vinner. Om hjulet stannar på en multiplikator så efterföljs det av ett re-spin för att se vad vinsten hamnar på. Fler re-spins följer ifall hjulet stannar på ännu en multiplikator, ända tills en vinst betalas ut. Du kan satsa på mer än ett nummer på varje snurr, det avgör du själv.

Regler och tips

Reglerna i spelet är som vi tidigare nämnt mycket enkla. Det handlar endast om att satsa på ett, eller flera, nummer och sedan vänta på att hjulet stannar. Ju högre nummer du satsar på desto mer vinner du, och desto svårare är det också att vinna. Det finns multiplikatorer som hjulet kan stanna på, ibland flera gånger i rad, och då fortsätter hjulet med nya snurr tills det stannar på en siffra. Den siffrans vinst multipliceras sedan med den siffra multiplikatorerna blivit sammanlagt.

Husets fördel är något stor i Dream Catcher, men det betyder inte att du inte kan vinna. Siffran 10 är den där huset har lägst fördel så det kan vara smart att satsa på den. Dock är det ett spel som handlar om tur först och främst, så det finns inte direkt några strategier att använda sig av. Dream Catcher sköts av en live dealer som du ser via en webbkamera hela tiden du spelar, vilket ger en personlig känsla till ett spännande spel.