Arcader

Svenska Thunderkick slutar aldrig leverera spel i toppkvalité och har gång på gång bevisat detta. Här har de har tagit ett klassiskt tema och mixat upp det hela med sköna retrovibbar och skapat Arcader.

Grafiken är gjord som ett arkadspel med skön kantig pixelstil fastän mjukt utformat. Retrospelandet har fått sig en rejäl uppsving och tanken på att damma av gamla Commodore 64:an gör sig bekant. Spelet har 5 hjul med 3 rader och 15 insatslinjer vilket kan sägas är något standard.

Frågan är dock om något gällande spel från Thunderkick kan kallas standard eller vanligt. Spelare kan satsa upp till 1000 kr i fasta belopp och vi ser en RTP på 96,1%. Arcader bjuder även på en del olika funktioner och det händer ofta något spännande på spelplanen. Sprakande animeringar med skön elektronisk musik som påminner dig av Kraftwerk gör att det känns precis som det ska i en arkadhall. Symbolerna i spelet är även de i klar retrostil med bland annat mynt och frukter. Har du inte haft en nostalgiresa på sistone så bör du testa Arcader!

Aktivera bonusen hos Arcader

Spelet har ett flertal funktioner och bjuder på många vinstmöjligheter. Vi ser såklart vanliga wildsymboler märkta med W men det finns även Sticky Wild som stannar kvar på spelplan.

Dessa dyker upp när på hjul 2, 3 och 4 en free-spins-runda är igång. Vidare har vi även expanderande wildsymboler som tar över hjulet upp och ner, dessa ser ut som block med pilar på. Det finns även en multiplikator som lyser upp på höger sida om spelplanen när den aktiveras. Spelets två stora attraktioner är en bonusrunda med free-spins och ett så kallat Mystery Game med 3 olika lägen. Det mystiska spelets lägen aktiveras av 3 eller fler symboler och kan ge rejäla vinster. Rundan med free-spins ger alltid 9 snurr oavsett antal symboler men fler symboler ger högre multiplikator.