Tankar om ATG och deras spelutbud

ATG är en förkortning och betyder Aktiebolaget Trav och Galopp. Det är ett spelbolag som i början endast hade några spel på hästar i sitt utbud. Bolaget grundades år 1974 av en man vid namn Gert Lindberg. Han var förutom grundaren, bolagets VD. Idag har bolaget en helt annan VD.

Spela på hästar, då och nu

ATG har ett större spelutbud idag än vad de hade när de startade. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att det har blivit mer och mer populärt att spela på hästar. Det innebär att du idag kan spela på många olika hästspel både på nätet och hos ombud. Spelat på hästar har människor gjort sedan 1923 då det blev accepterat med vadslagning och betting på plats.

V75 och dagens dubbel

Under ATG’s utveckling har det tillkommit bland annat V75 och dagens dubbel som är två av de mest populära spelen hos bolaget. På dessa spel kan du välja vilka hästar du ska satsa på och hur mycket du ska satsa på var och en. Du måste få minst 5 av 7 lopp rätt för att vinna en viss summa pengar. Lyckas du få in alla 7 rätt, vinner du mer.

Harry Boy

Det är ett av spelen på hästar som finns i ATG’s utbud. Här slipper du fylla i de hästar som du vill spela på. Harry Boy är slumpmässiga spelkuponger där datorn plockar ut hästarna och det kan vara skönt om du inte vet vilken häst som du ska spela på. Det är perfekt för den som är nybörjare, som inte vet hur spelet går till.

Det finns inte bara en Harry Boy idag utan det finns flera stycken, Den första heter Harry Boy Original och den innehåller en blandning av skrällar och favoriter. Harry Boy Favoriter innehåller flera favoriter och lägre utdelning. Den sista heter Harry Boy Chans och har fler skrällar och högre utdelning. Det är bara för dig att välja den som du tycker passar dig bäst.